Beste vrienden, spelers, leden en donateurs,

Namens het bestuur wensen we jullie allemaal een gezond 2019 toe.
Januari is een moment waarin wij terugkijken naar het jaar dat we achter ons laten.
Op de eerste plaats gaan onze gedachten daarbij uit naar de vrienden, voormalige leden en dierbaren, die ons vorig jaar ontvallen zijn.
Daarnaast wensen wij degenen, die geveld zijn door ziekte of kwetsuren uiteraard veel beterschap en een goede gezondheid toe voor het nieuwe jaar.

Toch kunnen we zeggen dat onze vereniging weer een mooi jaar achter de rug heeft. Kijkend op de prestaties van leden die er toch weer voor gezorgd hebben dat onze naam Bowlingvereniging Middelburg in de media genoemd is, de oorkondes die er weer in onze vereniging zijn uitgedeeld, maar ook de teams die de uitdaging aangingen in de Ton Zandboer Cup en de spelers die toernooien spelen “daarvoor bedankt“ .
Ook binnen de vereniging zijn er in 2018 blije gezichten terug te vinden en dan spreken we over de behaalde titels in de kampioenschappen van onze vereniging.
Wat ons ook een geweldig gevoel heeft gegeven is dat er twee jonge leden mooie prestaties hebben laten zien, tijdens het European Youth Championship 2018 in Aalborg Denemarken en bij de Nederlandse Kampioenschappen jeugd, zelfs de grote oceaan oversteken om de uitdaging aan te gaan op het WK jeugd onder 21 jaar in Detroit , WE zijn trots op jullie.
Daarom is het ook belangrijk dat we de bowlingsport blijven promoten naar de jeugd toe en ze blijven ondersteunen tijdens hun activiteit zodat de vereniging verder kan uitgroeien in de toekomst.

Wat wij ook zeer waarderen is de inzet van onze vrijwilligers, je mag niet vergeten dat deze mensen een deel van hun vrije tijd mee opofferen om onze toernooien tot een goed einde te brengen. Hierbij verzorgen ze ook de lotenverkoop en andere evenementen, waarbij ze toch een extra kracht zijn voor de vereniging. Natuurlijk wie we ook zeer respecteren is Rens Vader die elke keer er voor zorgt dat de bowlingbanen er steeds goed bij liggen, dat voor ons ten goede komt voor ons bowlingspel.

Beste leden, bedankt voor jullie inzet en dat we 2019 kunnen verder zetten met de kernwaarden respect en sportief gedrag, zodat we toch kunnen gezien worden als één grote vriendengroep .

Bowlingvereniging Middelburg wenst iedereen een geweldig, sportief en gezond 2019 toe.

Nieuwjaarsbrief