Jeugdleague

Op dit moment is er geen jeugdleague.

Om het bowlen voor kinderen aantrekkelijker te maken is Rens Vader gestart met Bowling School Middelburg.
Hij zal geholpen worden door Lindsey Paling. Spelenderwijs leren bowlen.
Geen competitie, maar bowlingles, spelletjes en af een toe een wedstrijdje. Op de zaterdagmorgen van 10 tot 12 gaat Rens lesgeven aan kinderen die daar interesse in hebben.
Om de lat zo laag mogelijk te houden, hoeven de kinderen voor deze lessen geen lid te worden van de vereniging, we hopen natuurlijk wel dat ze het bowlen zo leuk gaan vinden dat ze uiteindelijk wel lid willen worden.
De kosten hiervoor bedragen € 5,50 per kind per les. Heeft u dus kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes die het leuk lijken om te bowlen ?
Vanaf 5 september gaan we beginnen. Opgeven kan via de mail: e-mail adres Bowling de Kruitmolen Telefonisch: 0118-634862, of gewoon aan de bar.

Huisleague

De huisleague bestaat uit 33 speelavonden. Elke avond worden er 3 games gespeeld. De competitie is opgedeeld in 3 perioden van 11 speelavonden. Na afloop van de reguliere competitie van de desbetreffende avond wordt er nog een Play-off gehouden tussen de kampioenen en de periodekampioenen van alle avonden om het team te bepalen dat als beste team van de vereniging naar de onderlinge regio-ontmoeting gaat van de kampioenen van de diverse verenigingen in de provincie Zeeland.Op dinsdag, woensdag en donderdag worden door de vereniging de senioren huisleagues gehouden. De teams op deze avonden bestaan uit 3 spelers met ruimte voor reserve spelers. De huisleagues beginnen om 19:30 uur

Mocht u interesse hebben in het deelnemen aan de huisleague die gespeeld wordt op handicap-basis, om de winkansen voor elk team mogelijk te maken, dan kunt u contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat of gewoon eens langs komen op een van de speelavonden.

Regionale Trio league 50+
Door verschillende teams van de vereniging wordt deelgenomen aan de Regionale Trio League 50+ die gehouden wordt in diverse bowlingcentra in de provincie Zeeland. Deze league wordt conform de kalender van NBFZeeland gespeeld op diverse zaterdagen. Wanneer er interesse is om deel te nemen aan deze league kan via de NBFZeeland site contact opgenomen worden met de wedstrijdleider van deze league of met een bestuurslid van onze vereniging algemeen e-mailadres bestuur . Het is elke keer weer een leuke onderlinge competitie tussen de verschillende teams uit de diverse bowlinghuizen.

Nationale leagues

Door de NBF worden een aantal landelijke leagues gehouden. Deze leagues zijn onder andere de Nationale Trio League.
De Nationale Trio League is het paradepaardje van de NBF en is, net zoals de andere leagues, onderverdeeld in diverse klassen. Er wordt geprobeerd de klassen zoveel mogelijk regionaal te verdelen waardoor de reisafstand beperkt blijft.
Voor verdere informatie van deze leagues kijk op de desbetreffende webpagina van de NBF