De zomervakantie is weer voorbij en de batterijen zijn weer opgeladen om met volle energie het nieuwe bowlingseizoen aan te gaan.
Het vorige bowlingseizoen 2018-2019 heeft toch wel mooie en leuke dagen gekend, zoals de superhoge scores die er zijn gegooid “ zowel in alle huisleagues “
en niet te vergeten de prestaties ! van onze leden die de uitdagingen aangingen op toernooien en Nederlandse Kampioenschappen.
Ook onze jeugd , met een uitschieter van jewelste Brent de Ruiter die zilver behaalde op het NK en 2 x goud en 1 x zilver op het EYC in Wenen.
Hierdoor is onze vereniging weer een beetje in het nieuws gekomen, wat ons toch een plezier doet. Hopelijk kunnen we dit verder doorzetten in seizoen 2019–2020.

Ook dit seizoen organiseren we weer onze vaste toernooien, dus op tijd inschrijven is de boodschap ! Zo ook de huisleagues die op 3, 4 en 5 september beginnen.
Vergeet ook niet onze visbakmiddag op zondag 8 september van 14.00 tot 20.00 uur. inschrijven hiervoor kan nog tot maandag 6 september.
De wens van de BVM is dan ook dat seizoen 2019-2020 een sportief, respectvol, actief en gezellig bowlingjaar gaat worden.

P.S Vergeet ook onze Algemene Ledenvergadering niet ! op maandag 2 september om 20.00 uur.
Want we horen ook graag jullie ideeën.

Bestuur Bowling Vereniging Middelburg

De zomervakantie is weer voorbij ………………………