Vanaf 1 september 2015 is via Mijn NBF de ledenpas digitaal beschikbaar. Op deze manier heb je als lid van de NBF jouw ledenpas altijd bij de hand. ‘Door deze ontwikkeling bieden we onze leden een extra service,’ vertelt Arjan de Vries, directeur van de NBF. ‘Op deze manier raakt je jouw ledenpas nooit meer kwijt en heb je hem – via je telefoon, computer of tablet – altijd bij je.’

De ledenpas is vanaf 1 september 2015 alleen als download via MijnNBF beschikbaar. Er worden geen plastic ledenpassen meer verstuurd aan de verenigingen. Leden die geen computer hebben kunnen via de ledenadministratie van de eigen vereniging een papieren versie overhandigd krijgen.

Al je scores in de pocket!
Als lid van de NBF wil je natuurlijk optimaal inzicht in je eigen spel en lidmaatschap gegevens. Met de Bowling NBF-app kun je al je scores bijhouden! In de statistieken zie je in welk bowlingcentrum je goed uit de voeten kunt, met welke bal je het beste speelt en hoeveel strikes en spares je gegooid hebt.

En er zijn nog meer voordelen! Je vindt in de app je eigen digitale ledenpas, je pasgemiddelde, persoonlijke score én al het bowlingnieuws. Met de Bowling NBF-app heb je altijd al je scores in de pocket!

Download ‘m snel via de App Store of Google Play Store. Gebruik de zoekterm: ‘Bowling NBF’. Klik hier voor meer informatie over de app.

De jaarlijkse stapels NBF ledenpassen is nu echt verleden tijd!