Lindsey Paling in NBF Nationale selectie EYC 2015 te Leipzig (D)
Lindsey Paling in NBF Nationale selectie EYC 2015 te Leipzig (D)
Lindsey Paling in NBF Nationale selectie EYC 2015 te Leipzig (D)

Lindsey Paling is door de NBF definitief geselecteerd voor de Nationale Selectie om Nederland te vertegenwoordigen op de aankomende European Youth Championships 2015 (EYC2015) die eind maart van start gaan in Leipzig (D). Nederland neemt na twee jaar afwezigheid weer deel met zowel een jongens- als een meisjesteam, nadat vorig jaar alleen een jongensteam deelnam. In totaal bestaan beide teams uit 4 spelers. Zij gaan de strijd aan tegen teams met leeftijdgenoten uit 28 landen van Europa in de Singles, Doubles en Team Events. De komende weken gaat Lindsey samen met haar teamgenoten zich voorbereiden en nog vier trainingsdagen volgen in Leiden en Nieuwegein. Donderdag 26 maart reist Lindsey samen met haar teamgenoten, coaches Peter van Zijp, Marieke de Jong en Jord van Weeren af naar Leipzig. De laatste Events worden gespeeld op zondag 5 april.
Ga voor alle informatie naar de website van EYC 2015 in Leipzig.

Lindsey Paling in Nationale Selectie voor het EYC 2015 te Leipzig